Wie zijn wij?

header21

Anne Vander Heyde & Hilde Waes,

2 enthousiaste vrouwen met reeds meer dan 20 jaar praktijkervaring in en een passie voor de brede waaier van het notariële recht

2 notariële juristen die vanuit de bekommernis voorkomen is beter dan genezen een meerwaarde zien in een pro-actieve juridisch-fiskale ondersteuning bij de planning van uw vermogen, gepersonaliseerd en op uw eigen en familiale emotionele maat geschreven

We genoten beiden een juridische basisopleiding (KU Leuven) waaraan we een licentie in het notariaat toevoegden. Na het doorlopen van de stages, waren we jarenlang actief op diverse notariskantoren, aanvankelijk vele jaren apart, later samen.

Anne Vander Heyde heeft een bijzondere interesse in fiscaliteit en vennootschapsrecht, waardoor ze in deze beide domeinen haar notariële kijk nog extra heeft verfijnd en verdiept door het behalen van een master na master in de fiscaliteit (UAntwerpen 2012) en in het vennootschapsrecht (KUL 2017).


Hilde Waes is enorm geboeid door de burgerrechtelijke aspecten welke bij een vermogensplanning om de hoek komen kijken. Ze bouwde tijdens haar loopbaan in het notariaat grote ervaring op in de gerechtelijke vereffeningen & verdelingen na echtscheiding en overlijden. Ze volgde tevens bijkomende opleidingen
bemiddeling in familierecht, overtuigd van de intense meerwaarde die Mediation biedt bij het zoeken naar een oplossing die elke betrokken partij ook gemoedsrust brengt. Steeds meer krijgen we immers te maken met situaties waar belangen niet altijd gelijklopen (denk maar aan nieuwsamengestelde gezinnen, overname familiebedrijf, …)

Dat het niet meer eenvoudig is om het bos door de bomen te zien in het kluwen van opeenvolgende wets- & decreetwijzigingen die ons land kenmerkt, met vaak overdreven regelgeving, staat buiten kijf.

Des te belangrijker wordt het dan ook om pro-actief en globaal transparant aan een gepersonaliseerde planning van uw vermogen te doen, tijdig bij te sturen waar nodig is, zodat het gewenste effect na verloop van tijd gegarandeerd blijft.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij, vanuit onze bijzondere interesses, praktijkervaring en stevige kennis van het notariële recht, en door onze empathische persoonlijkheid, voor u een gewaardeerde steun kunnen zijn bij zowel het analyseren & structureren van uw vermogen, als bij de uitbouw en overdracht ervan, hierbij steeds strevende naar het bekomen van uw zielsrust!

Wij zijn overtuigd een steun voor uw toekomst te betekenen en zullen uw vertrouwen, dag in dag uit, blijven verdienen !

Anne Vander Heyde & Hilde Waes

Onafhankelijke Financieel Planners